måndag 26 augusti 2013

Vilgot!

Och tillslut kom han! På bf+5, den 14 augusti, bestämde sig vår son för att titta ut. En snabb och intensiv förlossning var det. Kom in till förlossningen 13, fick första värkarna vid 15, helt hanterbara till ca 17.30, sen tog det fart och ut kom en liten Vilgot 18.43! 54 cm lång och 4390 g tung. Helt fantastiskt! 
Vi stannade på förlossningen en natt och den här gången fick även Matz vara kvar. Mamma hade kommit upp kvällen innan eftersom att Alicia fick hög feber och vi inte ville lämna bort henne någonstans om hon var sjuk och förlossningen skulle starta. 
Så dagen efter åkte Matz hem och hämtade Alicia (som då var frisk, febern försvann lika fort som den dök upp) och sen kom dom till sjukhuset och Alicia fick för första gången träffa sin lillebror. Det var kärlek vid första ögonkastet! Och även om det har varit en hel del reaktioner sedan Vilgot kom, så har de aldrig riktats mot honom. Hon är så snäll och mysig med sin bror och älskar att få hjälpa till med honom. Han får ofta låna hennes nallar och leksaker och hon pratar ofta om allt hon ska lära honom, många pussar och kramar blir det också! 
                Älskade fina ungar! 

1 kommentar:

  1. Instämmer! Vika fina , gulliga ungar!! Tänk att man är släkt med dem!
    Mormor o Morfar.

    SvaraRadera