fredag 23 april 2010

Flyttdags!

Äntligen har det löst sig med vårt lilla boendeproblem. Vi ska flytta! Känns lite tråkigt eftersom att vi trivs så bra här och gillar lägenheten, men tre trappor upp utan hiss känns inte så kul. Det är redan riktigt jobbigt att gå i trapporna och det kommer ju inte bli lättare.
Så den 1 juli (jag vet, jag vet, inte så lämpligt datum, men vi hoppas att vi kan flytta in tidigare) flyttar vi till Bymarken, Jönköpings gräddhylla har jag fått höra att det är... Vi ska hyra en våning i ett flerfamiljshus. Stort och jättefint är det, och vi kommer ha en trädgård! Kommer i och för sig få dela den med de studenter som bor i huset, men det ska nog gå bra. Och det bästa av allt, vi kommer få en egen tvättmaskin (hjälp, sjukt att man verkligen blir glad för det!). Nu längtar jag så sjukt mycket till sommaren. Skolan kommer vara klar då, vi ska flytta och framförallt så kommer bebisen att titta ut. Sommaren 2010 kommer att bli den bästa ever!

4 kommentarer:

  1. Åhhhh vad roligt!!!! GRATTIS!!!! :-) :-)
    Hur stort? Hur många rum? Mycket att renovera? (som jag vet att du ju älskar! :-) )
    Massor med kramar till dig, Matz och lill*n! Och söta vovven förstås!!!

    SvaraRadera
  2. Kul!! Vi kommer att hjälpa till förståss vi är ett vant flyttgäng ( Lennart har just hämtat sig sedan er senaste flytt) Vi har dock ett krav, det får inte vara årets varmaste dag!!!
    som förra gången haha...
    Trevlig helg! Li och Lennart

    SvaraRadera
  3. Vad kul! Spännande spännande! Om jag har hunnit tillbaka till svea tills dess (vilket jag bör ha) så hjälper jag gärna till med flytten ifall det behövs!

    Puss o kram på magen

    PS: Jag kan inte fatta att jag frågade om något nytt hade hänt o du sa att Jonna va gravid! Fy fy fy på dig! hahah

    SvaraRadera
  4. Tack tack! Det är en stor trea, en hel våning i ett gammalt hus. Det är faktiskt inte så mycket att renovera i den, hyresvärden ska fixa badrummet i höst bara.
    Tack för erbjudanden om flytthjälp, det lär behövas. Kram!

    SvaraRadera