fredag 29 oktober 2010

Babysim och öppna förskolan

Det gäller att ha saker att göra på dagarna, annars blir det för långtråkigt att bara gå hemma. Så igår var vi på babysim för första gången (vi missade de två första gångerna eftersom Alicia hade feber då). Alicias premiärbad gick förvånansvärt bra! Jag hade trott att hon skulle tycka att det var lite konstigt och kanske bli lite rädd, men det var bara när badbyxorna skulle på som hon blev lite ledsen. Så fort vi kom i vattnet sken hon upp och tyckte att det var jättehärligt och kul. Vi går i samma grupp som Linda och Lilly, och Linda var snäll och tog lite bilder åt oss igår.


Det är inte kul att ta på sig badbyxorna!




Men såhär glad blir man av att bada!
Alicia var så slut efter badet att hon sov i tre timmar efteråt. Och inatt har hon sovit som en stock. Från halv 11 till 7 när hon åt lite mat och sen sov hon vidare till 9 när jag fick väcka henne för att vi skulle gå till öppna förskolan. Så där har vi spenderat förmiddagen. Vi har sjungt, fikat, pratat och haft det mysigt.
Nu ska Matz snart dra iväg för en utekväll med Stellan och jag och Alicia ska slappa. Imorgon blir det ombytta roller... =)

2 kommentarer:

  1. awww ser hur mysigt ut som helst! hon är ju verkligen världens finaste tjej! <3

    SvaraRadera
  2. Det var hur mysigt som helst! Känner du igen handduken?

    SvaraRadera