onsdag 16 februari 2011

Min kompis och jag

Alicia har ju redan flera kompisar, men en av dem är ju Lilly. Alicia föddes ju dagen efter Lilly, de var lika långa och det skillde 10g i vikten. Nu drygt sju månader senare är det mer skillnad på dem, men en sak har dom gemensamt och det är deras goda smak! =) Vi brukar ju träffa Lilly och hennes goa mamma Linda lite då och då och ofta har tjejerna liknande kläder på sig. De har numera även likadana vagnar, åkpåsar, skötväskor leksaker mm. För några dagar sedan träffades vi på IKEA, då såg tjejrna ut såhär.




Våra sötisar!
Idag har vi varit på vårdcentralen för att kolla upp ett blåsljud som har hörts på Alicias hjärta vid två olika tillfällen, men nu är hon undersökt och det var inga som helst problem med hennes lilla hjärta. Känns väldigt skönt att veta! Alicia var så duktig och tyckte bara att det var kul med alla sladdar till EKG-maskinen och konstiga vitklädda människor som klämde på henne. Men efter en så spännande och händelserik dag blir man trött, så nu har hon sovit i tre timmar. Nä, dags att gå och väcka tröttisen så att hon kan få lite mat.

1 kommentar:

  1. Hihi, vad söta de är när de pillar på varandra med var sin orange sked i handen :)
    Visst inte att blåsljudet var kvar, usch då. Vad skönt att ni fått kolla upp det ordentligt nu och slipper fundera på det mer.
    Vilken mysig eftermiddag vi hade på Ikea. Ses i badet imorgon!
    Kram från oss till er goa tjejer!

    SvaraRadera