söndag 19 december 2010

4:e advent

Nu börjar julkänslan infinna sig här. Alla julklappar är inköpta, det som ska bakas är klart, det är pyntat, städat och stressen börjar försvinna. Skönt! Alicia har dessutom förflyttat sitt nattmål (är väl egentligen morgonmål, brukar vara kl 6) en eller två timmar frammåt! Så nu har jag fått sova till åtta flera dagar, underbart! Tyvärr har hon ju haft världens dunderförkylning hela veckan, men nu är hon nästan helt frisk.

I fredags var vi på julbord på västanå slott med Matz jobb. Jättemysigt och gott var det. Pappa tog sig hit (trots sj:s ohjälpsamhet och snöoväder) för att passa Alicia. Det gick jättebra och Alicia sov så sött när vi kom hem.

Var tvungen att lägga ut dessa bilder på henne. Här är nallen som för tillfället är favvo nr 1. Nallen fick Alicia innan hon ens var född av Carro, och den är numera ett måste för att Alicia ska somna.


Idag har vi haft julfika hos oss för föräldragruppen. Vi blev sju vuxna och fyra barn, så ganska mycket liv blev det, men det var så mysigt och roligt! Vi har verkligen haft tur som har hamnat i en sån bra grupp där alla är så trevliga och som vi verkligen trivs att umgås med! Jättegott julgodis och en fin blomma fick vi dessutom av dom!
Tina, Linda och Ida

Adrian och Alicia leker för fullt.

2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Hon är ju för söt! Vad gulligt hon kramar nallen. Lilly har mycket att lära av Alicia :) Så söta lakan hon har också, med stjärnor på. Nästan lite julpyntat även hos henne :) Vad duktig du är som redan är klar med allt! Härligt! Vi ses imorgon! Kram

    SvaraRadera