torsdag 20 januari 2011

Fullspäckad vecka!

Ojoj, denna vecka har verkligen varit fullspäckad. Eller, kankse inte egentligen. Men sedan Alicia kom så känns det som att en aktivitet per dag är nästan lite mer än vad man fixar. I måndags var det BVC. Alicia fick andra vaccinationen, och blev precis som sist grinig, febrig och hade ont i kroppen på kvällen. Men tack och lov så gick det över fort denna gången (tog ju ca 2 veckor innan hon var helt bra sist). På tisdagen hade vi den sista föräldraträffen (av de som planeras av BVC, självklart ska vi fortsätta ses, vi har ju hamnat i världens bästa föräldragrupp med hur mysiga mammor, pappor och bebisar som helst!) och innan dess träffades vi mammor och bebisar och åt lunch ihop. På onsdagen var det dags för öpnna förskolan, och idag var det ju babysim. Nu känns det faktiskt skönt att ha en hel dag imorgon när inte något är inplanerat.
Jag, Albin och Tina Albin och Ida
En busig Adrian Ida och Linda

Jo, Alicia var också med, men sov under denna fotografering...
Alcia har hittat en ny favoritsysselsättning här hemma. Hon har en plastback med alla hennes leksaker i, den är för tillfället väldigt kul att putta på, dra i, banka på, plocka upp grejer i och sen så sitter man väldigt bra i den också.

1 kommentar:

  1. Vad skönt att det gick bra med sprutorna. Det kanske var pga de som hon inte sovit lika bra innan. Har det blivit bättre igen? Rolig vecka ni haft, men hoppas du fick lite tid att vila i fredags. Trevlig helg! kram

    SvaraRadera