tisdag 11 januari 2011

Ny vagn!

Ja, i lördags bestämde vi oss för att sälja vagnen och köpa en ny, eftersom att vi var så missnöjda med sittdelen. Sen kanske vi var lite väl spontana, för redan på söndagskvällen var vår vagn såld och hämtad. Så då stod vi där utan vagn, bara att börja leta på blocket. Vi hittade ingen vi ville ha så vi åkte för att kolla på en ny, och kom fram till att leveranstiden på en ny vagn kan vara ca 10 veckor... Oj då, det kanske vi borde ha tänkt på innan. Som tur var löste det sig och ikväll har Matz åkt till Ödeshög för att hämta ut vår nya vagn. En ny svart Teutonia Fun 2010 blev det, och eftersom att 2010-vagnarna reas ut nu så blev det faktiskt ganska billigt. Det ironiska är ju att det var precis den vagnen vi kollade på innan Alicia föddes, det var den vi egentligen ville ha. Slutsats: man ska inte köpa en billig vagn, den är billig av en anledning... Vi borde ha köpt Teutonian från första början.
Såhär ser den ut

Idag har jag och Alicia varit på fika hemma hos Linda och Lilly. Som vanligt var det jättetrevligt! När det var dags för Lilly att få ett litet mellanmål så fick även Alicia smaka, banan stod på menyn idag. Och det var grejer det tyckte Alicia! Glöm gröten, potatisen, palsternackan och moroten morsan, såhär ska mat smaka! 1/4 banan åt hon upp. Sist vi hälsade på familjen Florvik så fick Alicia även smaka på en majskrok, det var också gott, så nu har vi köpt hem det. Alicia tycker nog att det serveras mycket bättre mat hos Lilly än hemma.

Mums med majskrok!

1 kommentar:

  1. Sötis där, vad hon ser ut att gilla majskroken. Vagnen är ju jättefin! Måste ses snart så du får lära mig allt om sittdelen, så vi kan byta till den sen också :) Tack för idag, kul att ha er här och så gott fika du hade med dig! Kram

    SvaraRadera